G4Media.ro: Nicolae Hurduc, noua propunere a premierului Dăncilă pentru Ministerul Educației

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis vineri președintelui Klaus Iohannis noi propuneri de miniștri interimari: Daniel Suciu la Justiție, Gabriel Leș la Interne și Nicolae Hurduc la Educație, anunță G4Media.

 În prezent, Nicolae Hurduc ocupă și funcția de ministru al Cercetării.

Într-un interviu acordat publicației Ziarul de Iași, Hirduc își mărturisea scepticismul față de teoria evoluționistă formulată de Charles Darwin.

”Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale. În special la cele de companie”, declara noul ministru.

Potrivit postului de televiziune Digi 24, tastarea pe Google a numelului lui Nicolae Hurduc poartă cititorul într-o veritabilă garderobă de teatru. Într-o poză, Hurduc apare purtând o pălărie de vrăjitor din Oz, la o petrecere de Halloween. Într-o altă ipostază, candidatul etalează un hibrid oriental, ceva ce pare o combinație între un turban de pașă și cușma placată cu perle a lui Vlad Țepeș.