fbpx

Reziliența în educație – Bune practici la Școala Gimnazială Metropolitană A.R.C.

Fundația Romanian Business School și Școala Gimnazială  Metropolitană A.R.C. din București, vă invită miercuri, ora 19:00, la Ziua Ferestrelor  Deschise!

O întâlnire live pe facebook cu profesorii noștri și echipa de management . Vă vom prezenta viziunea și experiențele noastre și vă așteptăm cu întrebări și comentarii pe pagina de facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/448205486276514/

Într-un mediu fluid, cu încercări succesive și incoerente de reformare a sistemului de învățământ public,  am început în  2005 un proces inovativ de creare a unei alternative private în educație, care s-a dovedit o abordare de succes într-o societate în transformare, dinamică, bulversată de crize economice și, în prezent, în criză sistemică profundă accentuată de pandemia de Covid 19. Aceasta din urmă reprezintă  și cel mai relevant test al premisei pe care s-a construit  Școala Metropolitană ARC: adaptarea (reziliența) .

De la început Școala Metropolitană   A.R.C. și-a propus  să construiască un model de referință pentru o organizație care se construiește prin  interacțiune, parteneriat, feedback de la stakeholderi, adaptare, management deschis și creativ.

Școala Metropolitană A.R.C. este acreditată la toate nivelurile de studiu (preșcolar, primar, gimnazial).

Prezentare Școala Metropolitană A.R.C.

„Am pornit la drum in 2008 cu acest gând: cum educăm un copil, ACEST copil al generaţiei Z, să devină o fiinţă funcţională şi fericită în această lume complexă şi dinamică a sec al XXI-lea, să crească fără teama că povestea lui nu are sens.

Ne dorim să formăm un om curios şi independent, de-a lungul întregii vieți, un cetăţean responsabil şi implicat în schimbarea socială, care îndrăgeşte artele, minunile lumii fizice și oamenii, care este conştient de calităţile sale şi învaţă să le folosească pentru a rezolva problemele complexe cu care se va confrunta.

1 comment

  1. Pop Luisa Elena spune:

    Succes pe drumul nou, al unei societăți în schimbare!
    Putere de muncă și forță pentru a ne adapta habitatului în care trăim și evoluăm!
    Să fim optimiști pentru vlăstarele din școala noastră care vor prinde rădăcini trainice în viitor!
    Prof.Luisa Pop

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.