fbpx

Profesor reținut pentru act sexual cu o minoră, după două luni de la sesizarea autorităților

Un profesor din Gorj, care predă informatică la un liceu din Târgu-Jiu și la o școală generală din comuna Logrești, a fost reținut pentru act sexual cu o minoră, după aproape două luni de la sesizarea Poliției. Mama fetei i-a surprins în flagrant și a sesizat autoritățile pe 5 decembrie 2022, însă procurorul de caz a decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate.

Mama minorei avea o bănuială că între fata ei, în vârsta de 16 ani, si bărbatul de 42 de ani se întâmpla ceva, mai ales că prinsese o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi. Femeia a urmărit-o pe adolescentă și toate suspiciunile sale s-au confirmat când a găsit-o pe adolescentă în apartamentul său, împreună cu profesorul de informatică.

Femeia a alertat Poliția, iar medicii legiști au confirmat că cei doi întreținuseră relații sexuale. Profesorul a fost audiat de polițiști, iar procurorul a dispus atunci ca acesta să fie anchetat în stare de libertate.

Potrivit publicației Gazeta de Sud, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut, marți, pentru 24 de ore pe bărbatul din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu profesorul de informatică. Bărbatul va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.