fbpx

Preşedintele Macron a cerut întrebări despre vaccin, pe Instagram şi TikTok

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a anunțat că va răspunde la întrebări despre vaccinarea anti+Covid, în direct pe Instagram și TikTok. El i-a îndemnat pe utilizatorii celor două reţele sociale să îi adreseze întrebări.

@emmanuelmacron

♬ son original – Emmanuel Macron

„De la începutul verii, am auzit multe despre al patrulea val și singura armă pe care o avem în față: vaccinul. În timp ce vă vorbesc, există puțin peste 42 de milioane de francezi care au au fost vaccinați și sunt puțin mai mult de 35 de milioane care au primit cele două doze și, prin urmare, sunt vaccinați complet ”, a reamintit Emmanuel Macron.

„Știu că mulți dintre voi încă se întreabă, se tem, mulți aud informații false, zvonuri false, uneori orice, trebuie spus. Așa că am decis să vă răspund direct la întrebări. Haide. și voi încerca să fiu cât mai direct și clar posibil „, a adăugat șeful statului.

Autoritățile din Franța au anunțat, recent, că vor introduce vaccinarea obligatorie anti-Covid pentru toți cei care intră în contact cu persoane vulnerabile.

Decizia Franței a fost anunțată de președintele Emmanuel Macron, într-un discurs televizat.

„Cu siguranță va trebui să ne punem problema vaccinării obligatorii pentru întreaga populație”, a mai spus președintele, citat de Le Figaro. ”Dar aleg să am încredere și fac apel la toți francezii să se vaccineze cât mai curând posibil. 9 milioane de doze vă așteaptă. Vaccinarea este singura modalitate de a te proteja și de a-i proteja pe ceilalți”, a afirmat președintele francez.

„Țara noastră se confruntă cu o ascensiune puternică a epidemiei care afectează toate teritoriile”, indică Emmanuel Macron explicând că „apariția variantei Delta duce la o creștere a contaminărilor în lume”.
„Dacă nu acționăm astăzi, numărul cazurilor va continua să crească brusc, iar spitalizările vor crește din august”, a adăugat președintele.

Instagram și TikTok

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *