fbpx

OPEN [email protected] International High School-Ziua Porților Deschise la Liceul Internațional IOANID

Ești elev de clasa a VIII-a și ești curios cum se susțin orele într-un liceu privat, cu un sistem internațional? În această primăvară, Liceul Internațional IOANID își deschide porțile tuturor elevilor de clasa a VIII-a care sunt interesați de un program de școlarizare modern, în cadrul unui eveniment de tip OPEN DAY.

În cadrul acestuia, ei vor avea șansa să ne cunoască echipa de profesori și să se familiarizeze cu un sistem educațional centrat pe nevoile reale ale adolescentului de astăzi, cu experiențe de învățare care să atragă elevii. Cursurile la care vă puteți înscrie vor avea loc în data de 30 martie, iar programul zilei se va susține între 13:00 și 17:00, materiile studiate fiind atât din curriculumul românesc, cât și din sistemul internațional Cambridge. Astfel, elevii vor participa la activități precum: Ice Breaker Class (dezvoltare personală), Creative Storytelling, MathaMagic s.a. Înscrierea la acest eveniment privat se face doar prin completarea formularului următor: https://ioanid.com/open-day. Liceul Internațional IOANID organizează deja examene de admitere la cele trei clase a IX-a care vor debuta începând cu anul școlar 2021-2022, având specializările: Filologie, Științe ale Naturii și Profil internațional Cambridge.

Despre Liceul Internațional Ioanid

Ciclul liceal al instituției de învățământ IOANID este autorizat de Ministerul Educației și Cercetării.
Ne dorim să dăm startul unei instituții liceale în cadrul căreia abordarea educațională să fie una diferită, centrată pe nevoile reale ale adolescentului de astăzi.

Echipa noastră înțelege faptul că liceenii nu răspund pe măsură așteptărilor noastre la pasivitatea care caracterizează în acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal îl reprezintă crearea unor experiențe de învățare care să atragă elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunând participanții la experiențe de învățare, ateliere practice, fără a-i supune la clasicele fișe de lucru repetitive. Fiecare spațiu de studiu se transformă într-un laborator care va conduce elevii în mijlocul materiei predate prin intermediul tehnologiei: proiectoare, table interactive, mobilier modular și materiale de lucru cât mai practice.

open day

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *