fbpx

Liceul Internațional IOANID

București - Sector 1

Prezentare

Liceul Internațional IOANID este autorizat începând cu anul școlar 2018-2019, dând startul unei instituții liceale în cadrul căreia abordarea educațională este una diferită, centrată pe nevoile reale ale adolescentului de astăzi.

Din anul școlar 2020-2021, la Liceul Internațional IOANID, am lansat clasa a IX-a în sistem Cambridge. Diplomele oferite de CAMBRIDGE INTERNAȚIONAL EDUCATION sunt dovadă reușitei academice, fiind apreciate de universități și angajatori din toată lumea. Peste 1.400 de universități din lumea întreagă recunosc diplomele CAMBRIDGE: toate universitățile din Marea Britanie și 600 de universități din SUA (inclusiv toate universitățile Ivy League), Canada, Australia, Singapore, Germania, Olanda etc.

Peste 10.000 de școli din 160 de țări urmează programele CAMBRIDGE INTERNAȚIONAL EDUCATION, care oferă flexibilitate în crearea curriculumului: școlile au libertatea de a alege materiile cele mai potrivite pentru elevii lor. Limba de studiu și de examinare este engleză, iar manualele sunt create de edituri britanice, în general Cambridge University Press și Oxford University Press.

Echipa noastră înțelege faptul că liceenii nu răspund pe măsură așteptărilor noastre la pasivitatea care caracterizează în acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal îl reprezintă crearea unor experiențe de învățare care să atragă elevii. Predarea este una de tip interactiv, expunand participanții la experiențe de învățare, ateliere practice, fără a-i supune la clasicele fișe de lucru repetitive. Fiecare spațiu de studiu se transformă într-un laborator care va conduce elevii în mijlocul materiei predate prin intermediul tehnologiei: proiectoare, table interactive, mobilier modular și materiale de lucru cât mai practice.

 

Astfel, familiarizăm elevii cu toate noțiunile fiecărei materii din programa, fără a omite însă și dezvoltarea personală a acestora, având în vedere că se află în stadiul în care își conturează personalitatea și încep să se orienteze din punct de vedere profesional.

Misiunea noastră este aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-i și pregătindu-i că viitori adulți într-o instituție în care procesul static tradițional este dinamic și captivant.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

Galerie foto