fbpx

Liceul Româno-Finlandez lansează proiectul pilot ”Tati, am nevoie de tine!”

Liceul Româno-Finlandez anunță, într-un comunicat, că lansează proiectul pilot Tati, am nevoie de tine! Vineri, 11.06.2021, ora 9.00 la sediul grădiniței, în primă etapă, pentru tații grupelor mari.

Pornind de la ideea că rolul mamei în educație este cultural definit ca fiind central,  dorim să atragem atenția asupra efectelor benefice survenite în urma implicării taților în procesul de creștere a copiilor. Încă din perioada fetală, mama, prin legătura stabilită cu copilul, aduce grija și protecția, iar ulterior nașterii, tații sunt cei care pot echilibra dezvoltarea copilului prin manifestarea ghidajului cu fermitate, autoritate și dragoste.

Ne dorim ca preșcolarii noștri să aibă parte de părinți prezenți, atenți la nevoile copiilor lor, care cresc copii echilibrați și creează, alături de școală, contexte de învățare pentru tot parcursul vieții.

Pentru copii, am decis să invităm tații alături de noi, prin demararea prezentului proiect, în care, vom desfășura următoarele activități:

  • Workshopuri de conștientizare a  importanței implicării taților în educația timpurie a copiilor;
  • Activități pentru tați în grădiniță;
  • Implicarea propriu-zisă a acestora în activități de voluntariat în cadrul activităților zilnice.

Ne dorim implementarea în cât mai multe unități de învățământ din România a prezentului proiect, transformându-l într-o campanie de națională de valorificare a rolului taților în viața copiilor.

Invitați speciali: Prof. Marina Manea, secret de stat Ministerul Educației, Alex Kocsis, deputat PNL, Dan Cruceru (blogger Taticool).

Pentru ziua de vineri, 11.06.2021, ora 9.00, propunem următoarea agendă:

9.00- Cuvânt de bun venit

Deschidere

Descrierea campaniei

Prezentarea invitaților

10.00-11.00 Activități tată-copil

11.00 Concluzii, testimoniale

Informatii si contact: 0721-831-245, [email protected]

româno-finlandez

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *