fbpx

International British School of Bucharest extinde grupa de grădiniță într-o nouă locație

grupa de grădiniță

“La baza proiectului este convingerea noastră fundamentală că învățarea ar trebui să fie distractivă – vrem ca elevii noștri să fie entuziasmați în fiecare zi de venirea la școală.” 

Alan Cornish, Director al Școlii Primare

Noua locație pentru grupa de grădiniță (Early Years) completează obiectivul școlii noastre de a oferi garanția că elevii beneficiază de cel mai bun start posibil pe traseul lor de studiu care va continua de-a lungul vieții. Cu accentul pus în mod egal pe starea de bine a elevilor și pe succesul lor în plan academic, suntem extrem de mândri să anunțăm deschiderea oficială a Centrului Early Years.” Kendall Peet, Directorul Școlii

Noul concept de design open plan regasit la IBSB încorporează spatii de învățare comune pentru elevii de la Nursery și Reception (cei cu vârste cuprinse între 3-5 ani) și susține o abordare holistică a dezvoltării copilului mic. Programa școlară pentru Early Years se focusează pe dezvoltarea valorilor de bază, ținând cont de nevoile sociale, emoționale și educaționale ale fiecărui copil, construind încrerderea în sine și punând bazele succesului școlar viitor.

Învățarea ar trebui să fie distractivă

Interioarele luminoase și pline de culoare creează o varietate de spații de studiu eficiente și vesele, unde planurile deschise sunt folosite pentru a încuraja mișcarea, atât în interior, cât și între interior și exterior, ambele fiind concepute special pentru a inspira curiozitatea și explorarea. 

“Conceptul care stă la baza proiectului Early Years este convingerea că învățarea are loc în mod natural prin joacă și prin procesul de explorare și descoperire de sine.” Coordonator EYFS

 

Educația înseamnă mult mai mult decât manuale și învățatul la clasă – implică și construirea încrederii, stimularea creativității, învățarea valorilor de bază, dezvoltarea unor prietenii strânse și motivante, libertatea exprimării de sine și, mai presus de toate, sentimentele de fericire și entuziasm legate de venitul la școală în fiecare zi. Elevii cu vârste mici sunt extrem de curioși, dornici să caute experiențe noi pentru a descoperi lumea din jurul lor: este o perioadă foarte captivantă pentru toți – elevi, părinți și profesori.

 

Pregătind copiii pentru 2030

În graficul programei noastre școlare, care susține dezvoltarea unui set de abilități pentru anul 2030 (abilitățile pe care angajatorii le vor căuta în 2030 și ulterior), au fost încorporate de la bun început concepte cheie precum focalizarea accentuată pe creativitate, colaboare și comunicare interpersonală, căi de învățare flexible și oportunități de studiu aprofundat, oferite pentru a garanta că elevii pornesc pe drumul către studiul cu încrederea în sine de care au nevoie pentru a reuși.

 

De ce să alegeți IBSB

International British School of Bucharest își îndeplinește obiectivele competitive într-o manieră exemplară. Copiii au o atitudine extrem de pozitivă legată de studiu și sunt în permanență inspirați și sprijiniți de profesori foarte dedicați.

 

Raportul inspecției ISI UK

Fiind prima școală din România acreditată de către COBIS și prima școală internațională care a fost recunoscută oficial de către Ministerul Educației din Romania (prin ARACIP), IBSB are o lungă istorie de excelență academică. Programele sale extra-curiculare cu tradiție, precum lecții specializate de sport și muzică, vizite ale unor profesori care predau subiecte deosebite, ale elevilor din anii terminali și ale invitaților speciali, precum și o gamă variată de excursii cu clasa și cluburi after school garantează că tinerii elevi aspiranți au multiple posibilități de explorare a unor noi interese, descoperindu-și talente ascunse și pasiuni care pot dura o viață.

Rezultate verificate

“Suntem extrem de mândri de absolvenții scolii noastre, majoritatea elevilor având rezultate care le permit să-și continue studiile la cele mai bune universități din lume.” Aura Bogdan, Director Executiv

Alegând IBSB vă alăturați unei școli cu o reputație excepțională în ceea ce privește performanța academică și sportivă, cu absolvenți aceptati la Oxford, Cambridge, UCL, LSE și Yale, printre altele.

Pentru a face o programare în vederea vizitării școlii, a noii locatii Early Years, sau pentru a discuta despre procesul de înscriere, vă rugăm să contactați echipa de înscrieri la [email protected]

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *