fbpx

Incendiu la o școală din Hunedoara. 400 de elevi, evacuați de profesori

foto: europafm.ro

400 de elevi și 25 de cadre didactice de la o școală din orașul Hațeg, județul Hunedoara, au părăsit incinta unității de învățământ după ce la un chioșc din curtea școlii a izbucnit un incendiu, informează Europa FM.

Elevii și cadrele didactice de la Școala Generală Nr. 2 din orașul Hațeg se aflau în unitatea de învățământ, la cursuri, când la chioșcul din incinta curții a izbucnit un incendiu.

Potrivit ISU Hunedoara, cadrele didactice au încercat să stingă incendiul cu ajutorul câtorva stingătoare cu pulbere, însă focul se manifesta cu violență și a fost imposibilă lichidarea acestuia în fază incipientă.

De aceea, la fața locului au intervenit pompierii, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, și un echipaj SMURD.

Pe timpul intervenției aproximativ 400 de elevi și 25 profesori au fost nevoiți să iasă de urgență din clădire. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara spun că evacuarea elevilor, coordonată de profesori, a fost foarte bine organizată și nimeni nu a fost rănit, precizează sursa citată.

Cauza probabilă a incendiului ar fi un scurtcircuit electric.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.