fbpx

Fiica lui Bill Gates, după vaccin: ”Din păcate, nu mi-a implantat în creier geniul tatălui meu”

Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates, a anunțat, pe Instagram, că a fost imunizată cu prima doză din vaccinul anti-Covid. „Din păcate NU mi-a implantat geniul tatălui meu în creier”, a glumit ea, făcând o aluzie la teoriile conspiraționiste.

Tânăra de 24 de ani a spus că a primit prima doză de vaccin joi și a descris acest lucru drept un privilegiu. Ea le-a mulțumit celor care lucrează în domeniul medical care „au făcut posibilă această realizare în medicina modernă”.

„A trecut peste un an de când a apărut varianta SarsCOV2 și acum avem mai multe soluții, inclusiv imunizări, pentru a ajuta la protejarea persoanelor și a comunităților”, a spus fiica lui Bill Gates, studentă la medicină în anul II. „Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima mea doză de ARNm pentru a-mi învăța celulele să adopte un răspuns imun protector la acest virus. Ca studentă la medicină și aspirantă la statutul de medic, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecție și siguranță pentru viitoarea mea profesie”, a mai spus Jennifer.

 

În urmă cu câteva luni, Bill Gates a transmis un mesaj public către adepții teoriilor conspiraționiste potrivit cărora ar fi responsabil de izbucnirea pandemiei de coronavirus sau ar avea de câștigat din apariția unui vaccin împotriva SARS-CoV-2.

”Combinația dintre răspândirea unor teorii care devin atrăgătoare prin social media și faptul că oamenii vor să aibă o explicație simplă pentru apariția pandemiei înseamnă că lucrurile acestea apar în milioane de postări în fiecare zi iar oamenii ca mine sau ca dr. Fauci devenim ținte. Fundația noastră donează mai mulți bani decât oricare altă companie pentru achiziționarea de vaccinuri care salvează vieți iar acești oameni pur și simplu răstoarnă realitatea, spunând că noi facem bani din asta sai încercăm să ucidem oameni prin vaccinuri. Este adevărat că suntem asociați campaniilor de vaccinare, dar oamenii aceștia pur și simplu inversează această legătură. Sper ca aceste teorii să  nu provoace un declin în rata vaccinării. Sper ca toate aceste teorii ale conspirației să se stingă. Pur și simplu pe mine mă uluiesc”, a spus Bill Gates, la CNN.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *