fbpx

Directorul STB: Vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenți

sursă foto: stbsa.ro

Directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, a anunțat, azi, că STB va implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenți, pentru a nu mai fi nevoie ca aceştia să se prezinte lunar la ghişee, relatează Mediafax.

„În viitor, ca urmare a implicării municipalităţii şi a Ministerului de Transport vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi, astfel încât să nu fie nevoiţi să se prezinte în fiecare lună”, a spus el.

În prezent, beneficiază de gratuitate la transportul cu vehiculele STB elevii din învăţământul acreditat/autorizat, preşcolar, primar, gimnazial, liceal, special, profesional şi postliceal, care frecventează o unitate de învăţământ din Municipiul Bucureşti sau Județul Ilfov, pe baza cardului de transport încărcat cu abonament metropolitan lunar valabil.

Documente necesare pentru acordarea gratuității la procurarea abonamentului metropolitan lunar:

  • carnet de elev vizat pentru anul în curs, cu semnătura şi ştampila unităţii de învăţământ emitentă și toate câmpurile completate – nume/prenume, adresă, CNP;
  • certificat de naştere / C.I. / Paşaport / Carte de rezidenţă (documentul se va prezenta doar pentru consultare fără a fi scanat );
  • certificat de căsătorie/ Hotărȃri ale instanţelor de judecată sau alte acte ale instituţiilor publice (dacă este cazul, atunci cȃnd intervine o schimbare ce nu reiese din documentele prezentate).

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.