fbpx

Digi24: Antrenorul de înot ar fi violat fetița de 7 ani în bazin, de față cu toți părinții

foto: not-sport.ro

Antrenorul de înot de la Dinamo ar fi violat fetița de 7 ani în bazin, de față cu toți părinții, iar printre aceștia se afla și mama victimei, potrivit Digi24.

Bărbatul a fost arestat preventiv și dat afară, iar clubul verifică toți profesorii angajați. Trebuie să demonstreze toți că nu au antecedente sau probleme de integritate.

Anchetatorii vor să afle dacă antrenorul a mai abuzat și alți copii. Bărbatul de 20 de ani era angajal al Clubului Dinamo din luna mai a anului trecut. Avea cursuri cu mai mulți copii, niciodată individul. De regulă, grupele aveau cel puțin 10 copii.

În momentul abuzului erau de față mai mulți profesori și părinți. Mama fetiței a fost cea care a sunat la 112. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere în care a fost surprins și abuzul, relatează Digi24. Ulterior, bărbatul a fost reținut și apoi arestat.

Poliţia Capitalei a anunţat, ieri, că „la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot”.

Conducerea clubului a declarat că va lua măsuri după acest incident, că toți angajații vor fi verificați și vor fi obligați să prezinte un certificat de integritate.

Individul va fi judecat pentru viol şi riscă între 7 şi 12 ani de închisoare. El și-ar fi recunoscut fapta, potrivit Antena 3.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.