fbpx

De 1 iunie, împreună pentru copii!

Asociatia pentru evolutie ROTAS vă invită, de 1 Iunie, alături de copiii proveniți din familii defavorizate din comunitatea locală Tunari-Dimieni

Pe 1 iunie vă așteptăm cu mic cu mare în parcul din Tunari, Ilfov  să ne jucăm și să sărbătorim ziua copilului. Am pregătit diverse ateliere pentru copii și multe alte surprize. Ne-am bucura să vină cât mai mulți părinți, să facem o faptă bună pentru câțiva copii proveniți din familiile defavorizate din comunitatea locală.

Accesul la ateliere se face pe baza de donații necesare pentru susținerea programelor de vară ale asociației ROTAS. Programele sunt destinate copiilor proveniți din familiile defavorizate din Tunari.

If you do not have plans for 1st of June we wait for  you  to play togheter in the park (near City Hall), Tunari, Ilfov village. We have creative workshops for kids and we will be glad to  meet parents and kids willing to play but also to sustains the kids from our community!

Flaviana Rotaru

Presedinte Asociatia ROTAS
0723287798

Eveniment susținut de Litlle London International Academy.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.