fbpx

Cum se transmite COVID-19: Videoclip special pentru copii

Departamentul pentru Situații de Urgență a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care explică, pe înțelesul copiilor, cum se transmite COVID-19. Videoclipul este unul de animație și este realizat de UNICEF.

Postarea este însoțită și de un mesaj:

Fii un exemplu pentru copilul tău! Împreună, vom învinge!

Pentru a susține toate eforturile depuse de cei din linia 1, cu responsabilitate și precauție vom putea învinge această luptă cu “inamicul nevăzut”.

Pentru sănătatea noastră și a celor din jurul nostru, indiferent de vârstă, trebuie să respectăm în continuare regulile generale pentru a diminua riscul de infectare cu noul Coronavirus.

🔴Poartă masca de protecție!
🔴Spală-te des pe mâini!
🔴Nu îți atinge nasul gura, ochii dacă nu ai mâinile dezinfectate!
🔴Respectă normele de distanțare socială!

Lupta nu s-a incheiat! Dar cu ajutor, cu prudență, cu responsabilitate din partea noastră, a tuturor, vom învinge!

Fii un exemplu pentru copilul tău! Împreună, vom învinge!Pentru a susține toate eforturile depuse de cei din linia 1, cu responsabilitate și precauție vom putea învinge această luptă cu “inamicul nevăzut”. Pentru sănătatea noastră și a celor din jurul nostru, indiferent de vârstă, trebuie să respectăm în continuare regulile generale pentru a diminua riscul de infectare cu noul Coronavirus. 🔴Poartă masca de protecție!🔴Spală-te des pe mâini!🔴Nu îți atinge nasul gura, ochii dacă nu ai mâinile dezinfectate!🔴Respectă normele de distanțare socială!Lupta nu s-a incheiat! Dar cu ajutor, cu prudență, cu responsabilitate din partea noastră, a tuturor, vom învinge!Sursă : UNICEF

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Marţi, 28 iulie 2020

Despre UNICEF

Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a fost creat de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1946. În 1953, numele său a fost prescurtat în Fondul pentru Copii al Națiunilor Unite, dar este mai cunoscut sub acronomimul său popular UNICEF.

Cu sediul în New York, UNICEF oferă asistență umanitară și pentru dezvoltarea copiilor și mamelor lor în țările în curs de dezvoltare. Agenție fondată prin voluntariat, UNICEF supraviețuiește prin fonduri guvernamentale și donații private. UNICEF a primit în 1965 Premiul Nobel pentru Pace; Se concentrează în principal pe cinci priorități de bază: Educația fetelor, Plus de imunizare, Protecția copilului, HIV/SIDA și Copilărie pentru copii. Alte priorități includ supraviețuirea copiilor, copilul și familia și sporturi pentru dezvoltare.

Îmbunătățirea naturii acestor priorități se face printr-o gamă de 14 metode, începând cu intervenții directe și legale, educație și până la colectare de date prin cercetări și recensăminte.

cum se transmite COVID-19