fbpx

Colectă mobilă de sânge la Little London International Academy

Little London International Academy este prima școală privată din România care a organizat o colectă mobilă de sânge. 

Aflată la cea de-a 7 ediție, școala privată din Ilfov continuă tradiția cu ediția de Crăciun a acestui an (vezi ediția din primăvară aici: https://lliacademy.ro/110-sanse-la-viata-oferite-de-catre-donatorii-de-sange-lli-academy/).

În luna cadourilor, cel mai frumos dintre toate este binele pe care alegem să-l dăruim celor care au mai multă nevoie decât noi. Așadar, organizarea colectei mobile de sânge reprezintă cadoul pe care comunitatea Little London îl oferă în prag de sărbători.

La baza fiecărei ediții a acestui eveniment stă dorința informării și educării despre importanța donării de sânge, dar și a activităților de voluntariat. Înainte de ziua donării, elevii de liceu vor avea parte de prezentări informative de la invitați, care sunt voluntari în proiecte civice și sociale, comunități vulnerabile și donatori de sânge, la rândul lor”, transmite LLI Academy.

Colecta mobilă se va ține joi, 14 decembrie, chiar la sediul școlii, str. Erou Iancu Nicolae, nr. 65, Voluntari, în intervalul orar 8:00-11:30.

Pentru donare, Little London International Academy vă invită să vă înscrieți și aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn5fLFCiUMKHS_XaO5m0VhBVTfCer8s60jqCj0glLLsT4TDQ/viewform?fbclid=IwAR0E8gAsPZks8pQzN4hWLq0UPp32IQNpRpw7dfQxoHfNOHBkV5mirYPEoj8 

De asemenea, condițiile pentru a putea dona sânge le regăsiți aici – https://cts.mapn.ro/pages/informatii-donatori

Picătura ta este oceanul cuiva! Donează viață!

La ba fii ediții a ace eve stă do info și edu des imp don de sânge, dar și a acti de volunt

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.