fbpx

CNA, asaltat de reclamații în legătură cu reclama la magazinele Jumbo: ”E o tortură psihică”

Photo 159725873 © Lenutaidi | Dreamstime.com

Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat reclama la magazinele Jumbo difuzată la tv, după ce forul audiovizualului a primit 12 reclamaţii de la telespectatori, anunță paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, reclamanţii au catalogat reclama la Jumbo drept „derajantă”, „tortură psihică”, care „te distruge psihic”

Membrii CNA au vizionat spotul şi au conisiderat că, deşi enervantă, reclama nu încălcă legislaţia audiovizuală

„Nu ai ce să reproşezi. A fost o soluţie care pentru unii e enervantă, dar să ştiţi că şi copiii sunt enervanţi. Ar trebui întrebaţi copiii cum li se pare reclamă. Funcţia şi-o îndeplineşte spotul”, a comentat Mircea Toma, membru CNA. 

Câteva dintre reclamaţiile de la telespectatori:

  • „Va rog din suflet opriţi reclama cu Jumbo. Deranjează foarte tare neurologic, ţineţi cont ca sunt copii cu dereglări mintale care aud aceasta reclama, si sunt deranjaţi foarte mult!”, spune una dintre reclamaţii.
     
  • „Spotul publicitar Jumbo este o tortura psihica. Efectul este cel dorit, adica de a atrage atentia. INSA!!!! este stigator la cer! Nu conteaza nici postul nici ora la care e data aceasta reclama. Ea trebuie eliminata. Un cuvant repetat obsesiv, cu un debit, volum si tonalitate care te distruge psihic.”
     
  • „Reclama agresiva şi agasanta la  ”Jumbo”, repetandu-se multiple ori, pe un ton agresiv, cuvântul ”Jumbo”! Va rog sa interziceţi imediat aceasta reclama abuzivă şi deranjanta! Mulţumesc!”
     
  • „Reclama ”Jumbo”: vă solicit respectuos să luati toate măsurile ce se impun pentru a nu o mai difuza pe nici un canal de televiziune. Aceasta reclama îmi provoacă stare de stress”. 

Sursă foto: https://www.dreamstime.com/jumbo-hypermarket-west-park-retail-bucharest-romania-jumbo-greek-retailer-toys-home-decor-jumbo-hypermarket-west-image159725873

reclama la magazinele Jumbo

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.