fbpx

Christmas Tree Festival – medalia de aur a solidarității

Și în acest an, Școala Gimnazială Kids Palace continuă tradiția târgurilor de Craciun și vă invită, într-un cadru de sărbătoare, la cel mai frumos moment al lunii decembrie – Târgul brazilor de Crăciun – ce se va desfașura pe parcursul a două zile 20 și 21 decembrie, chiar la noi ”acasă”, în strada Obolului, numărul 10, sector 4, București. 

Târgul și expoziția cu vânzare de brazi, decorațiuni de Crăciun, prăjituri, felicitări și creații de Crăciun confecționate de copii, au ca scop strângerea de fonduri prin care susținem proiectul ”Spitale publice din bani privați” – Fundația Metropolis. 

Vino alături de noi, pentru a descoperi împreună bucuria de a därui! Colindele se vor împleti cu frumusețea decorurilor, magia brazilor creați, culoarea și aroma Crăciunului.

Cei 20 de brazi realizați de copii și părinți pot fi admirați în perioada 8  – 12 decembrie, în Mall Sun Plaza București. Prezentarea propune redescoperirea și reinterpretarea valorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă, prin intermediul unuia dintre cele mai îndrăgite obiceiuri – împodobirea bradului de Crăciun.

        “Crăciunul e ca o poveste cu miros de portocală! 

Iarna, satul românesc devine un colț de rai. Este singurul anotimp din an în care domnește principiul repaosului și al odihnei. 

Sărbătorile de iarnă petrecute în mijlocul satului românesc reprezintă o experiență unică, încărcată de veselie și poezie. Un amalgam de contraste, pe care doar românii îl pot armoniza atât de bine. Mesele îmbelșugate, poveștile și colinda atât de așteptata, căldura și ospitalitatea gazdelor, toate acestea te scot din cotidian.

Cât de frumoase sunt sărbătorile noastre! Ce povesti încântătoare ascultă Bătrânul an, în fiecare anotimp! 

Bradul spune o poveste autentică românească, o poveste ce ne amintește de tradiții, datini, de decorațiunile făcute de bunica, din fire de lână, mirosul de portocală, cozonacii aburind și noi jucându-ne in jurul bradului…. 

Închide ochii și lasă-te purtat de magia Crăciunului autentic românesc! „– Profesor învățământ preșcolar Anghelescu Monica

Dacă ești darnic cu cei din jurul tău, vino alături de noi la Târgul brazilor de Crăciun printre zeci de luminițe și colinde ce vor răsuna la tot pasul, ciocolată caldă, decorațiuni și multe alte surprize.

Împreună vom reuși să scriem povestea magicā a lunii decembrie, luna în care cu toții simțim farmecul sārbātorilor de iarnā!

Christmas Tree Festival Christmas Tree Festival 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.