fbpx

Școala Gimnazială Kids Palace, Sector 4, București

București - Sector 4

Prezentare

Prin autorizarea nivelului gimnazial, Kids Palace devine cel mai amplu proiect educațional din sectorul 4. Școală Gimnazială Kids Palace oferă elevilor de gimnaziu oportunitatea de a-și continuă studiile într-o unitate de învățământ modernă, devenind renumită prin oferta educațională care cuprinde completarea curriculum-ului național,  cu ore suplimentare de limba română, matematică , informatică și limba engleză.

copii invatnd
Numărul mic de elevi dintr-o clasa, suplimentarea orelor de studiu din curriculum național, participarea  elevilor la cercurile de matematică și informatică desfășurate în programul școlii, înlocuiesc meditațiile pe care sistemul public le încurajează.
Cadrele didactice care predau la Școală Gimnazială Kids Palace sunt recunoscute atât prin calitatea actului educațional desfășurat la clasa cât și pentru rezultatele pe care elevii le-au obținut la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale.
British council logo

În  urmă parteneriatului pe care instituția de învățământ Kids Palace o are cu British Council România, pregătirea pentru susținerea examenelor Cambridge reprezinta o prioritate în orele de studiu alocate limbii engleze. Astfel, încă din clasa a V-a, elevii școlii noastre susțîn examenul Cambridge English Preliminary ( KET), urmat de examenele PET și FCE. Școala Gimnazială  KIDS PALACE este centru de pregătire Cambridge, ceea ce ne responsabilizează și ne bucură în egală măsură. Profesorii sunt bine pregătiți, cu o mentaliate orientată spre un învățământ armonios, atât că performanță cât și că stare de spirit la claăa. Excelență la examenele Cambridge denotă o motivare benefică a elevului, și asta, datorată unei relații armonioase
profesor-elev. Adoptăm o abordare orientată spre viitor, prin metode eficiente de predare-învățare-evaluare, prin crearea unor contexte de învățare adaptate nevoilor elevilor , conectate la lumea mereu în schimbare.

Vezi mai mult

Noutăți / activități