fbpx

Când vor avea loc examenele naţionale din 2024. Ministerul și-a anunțat propunerile

Ministerul Educației și-a anunțat, astăzi, primele cu propuneri cu privire la datele la care ar urma să se desfășoare examenele naționale din 2024.

Proiectele de ordin de ministru privind organizarea și desfășurarea examenului național de bacalaureat și a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în anul școlar 2023-2024, vor fi dezbătute în Comisia de Dialog Social, precizează ministerul. Instituția mai transmite că urmează să revină cu forma finală, în urma discuțiilor din CDS.

Conform proiectului publicat astăzi, Evaluarea Națională ar urma să înceapă pe 25 iunie, în timp ce prima sesiune a Bacalaureatului ar urma să demareze pe 17 iunie.

Propunerea de calendar transmisă, azi, de Ministerul Educației:

Pr de or de min pri org și des ex naț de bac și a ev naț pe abso cla a VIII-a, în anul șc 2023-2024, vor fi dez în Com de Dia Soc, prec min. Inst mai tran că ur să rev cu fo fin, în urma disc din CDS. Pr de or de min pri org și des ex naț de bac și a ev naț pe abso cla a VIII-a, în anul șc 2023-2024, vor fi dez în Com de Dia Soc, prec min. Inst mai tran că ur să rev cu fo fin, în urma disc din CDS. examenele naționale din 2024

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.