fbpx

Campionii IT din 15 țări se întâlnesc în weekend la București

Peste 160 de echipe de elevi pasionați de IT și Robotică, din 16 țări ale lumii, vor fi prezente la București, în perioada 31 mai – 4 iunie 2024, la Finala Mondială Infomatrix 2024. 

 

Competiția internațională Infomatrix sărbătorește anul acesta cea de-a 20-a aniversare.  Lumina Instituții de Învățământ celebrează anul acesta 30 de ani de activitate în România. 

 

Infomatrix este o platformă prestigioasă pentru cei mai străluciți elevi pasionați de  IT din întreaga lume, platformă care încurajează creativitatea, inovația și abilitățile de rezolvare a problemelor lumii contemporane.

 

„Ne-am bucura să dăm startul competiției în prezența cât mai multor pasionați de informatică și robotică, să descoperim împreună expoziția proiectelor inovatoare dezvoltate de elevi din întreaga lume și să-i sărbătorim pe câștigători la festivitatea de premiere, în cadrul căreia echipele și participanții la concurs se bucură de recunoașterea contribuțiilor lor excepționale”, transmite Lumina Instituții de Învățământ.

 

Obiectivul concursului este să îi încurajeze pe tineri să își folosească imaginația,

pasiunea și creativitatea, pentru a realiza inovații tehnologice care ar putea aduce o

schimbare pozitivă în societate.

 

Evenimentul se va desfășura în perioada 31 mai – 4 iunie 2024, atât în incinta Lumina Sports Arena, cât și în Sala de Conferințe, situate în Str. Balta Albina, Nr.9, sector 3 București.

 

Programul detaliat al acestui eveniment se află pe site-ul Infomatrix World Final 2024: https://infomatrix.ro/

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.