fbpx

Alexandru Cumpănașu, angajat ca expert de SNSPA, deși nu avea studii superioare finalizate

Candidatul la președinție Alexandru Cumpănașu a fost plătit de Școala Superioară de Studii Politice și Administrative cu peste 66.000 de lei anul trecut, în condițiile în care nu are diplomă de licență.

Informația apare în declarația sa de avere, publicată pe Facebook de Cătălin Stoica, profesor asociat de sociologie la instituția de învățământ superior.

Surse din cadrul SNSPA au declarat pentru Educație Privată că Alexandru Cumpănașu a fost angajat de universitate în calitate de expert, pentru un proiect pe tema administrației, care a durat câteva luni, desfășurat în anul 2018.

Într-o emisiune difuzată de Realitatea Tv marți seara, Alexandru Cumpănașu a recunoscut că nu are diploma de licență. El a precizat că, în prezent, este înscris la un masterat, la o universitate privată din Elveția.

Postul de televiziune a difuzat, însă, și o afirmație a fostului ministeru al Educației, Daniel Breaz, potrivit căruia diploma de bacalaureat a candidatului la Cotroceni nu a putut fi găsită. Cumpănașu a prezentat, însă, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu diploma de bacalaureat.

Emisiunea de televiziune din 24 septembrie poate fi urmărită aici.

Profesorul Cătălin Stoica a comentat situația, pe pagina sa de Facebook:

BAI, NU SE POATE! Cumpanasu a cistigat 66.762 de lei de la SNSPA, anul trecut. Eu predau la SNSPA; sunt conferentiar. Cum de a ajuns asta sa incaseze acesti bani de la SNSPA? Daca e adevarat e super-nasol. Fiindca, bai, nu se mai poate cu toate coteriile si cu salvarea tuturor baietilor de sistem si a dinozaurilor faliti prin intermediul SNSPA.

De menționat că universitatea elvețiană la care Cumpănașu a spus că s-a înscris la studiile de masterat acceptă și studenți care au doar bacalaureatul și cinci ani de experiență în management.

Sursa informațiilor: https://www.ous.ch/Diplomas/Master-Programs

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *