fbpx

Un deputat USR a semnat de două ori moțiunea împotriva ministrului Culturii. Nu poate fi dezbătută

Un deputat USR a semnat de două ori moțiunea simplă împotriva ministrului Culturii, Lucian Romașcanu (PSD), potrivit informațiilor G4Media.

Informația a fost confirmată de Biroul Permanent. Acesta a decis marți seară că ”a fost constatată o eroare tehnică în ceea ce privește numărul de semnături necesare pentru moțiune” și, ca urmare, moțiunea simplă a USR nu va fi dezbătută miercuri.

 Deputatul care ar fi semnat de două ori este Teodor Lazăr.

USR anunțase moțiunea după ce Lucian Romașcanu a refuzat să îl demită pe Mircea Rusu, directorul interimar al TNB, în urma scandalului declanșat de distribuirea unei reviste extremiste în incinta teatrului.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Culturii a apărut și o declarație a ministrului Lucian Romașcanu, în legătură cu această situație:

„Dacă era nevoie de o nouă probă a penibilului acțiunilor recente ale USR, aceasta a venit astăzi.
O activitate guvernamentală dezastruoasă se completează armonios și cu o incapacitate parlamentară pe măsură.
Iulian Bulai, vârful tocit de lance ruptă a corectitudinii politice prost înțelese și-a aruncat, cu sprijinul solid al colegilor, moțiunea în șanț. Tot elanul proletar, toată elocința de TV și de tribună parlamentară, înfierbântată și necruțătoare, au eșuat în scrum și fum.
Sigur, moțiunea era doar puțină adrenalină înspre trezirea din catalepsie a USR, dar, chiar și așa, alegătorii USR meritau măcar puțină tragere de inimă din partea celor trimiși să-i reprezinte. Să nu aduni 50 de semnături, să fii nevoit să furi prin dublarea unei semnături arată drumul fără întoarcere al acestui partid fără trecut, cum se laudă, dar și fără viitor.
Nu s-a putut. Ne vedem data viitoare.”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.