fbpx

Tavanul unei clase dintr-o școală din județul Giurgiu s-a prăbușit, noaptea trecută

Tavanul unei clase din școala Stolnicul Constantin Cantacuzino, situată în comuna Isvoarele  din județul Giurgiu, s-a prăbușit în timpul nopții trecute.

Școala respectivă funcționează în scenariul verde, așadar, în timpul zilei, toți elevii se află în clase. La fel și cadrele didactice.

Vestea a fost anunțată de profesoara Mihaela Murgoci, cadru didactic în școala respectivă:

”Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb – ce suflet au cei din firma care a „renovat” școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii?
(Orele mele – fizice sau online – au fost minunate azi. Deși am avut o oră cu două clase și două profe. Mulțam Teach pentru formarea pe literație. Recuperez poveștile nespuse la oră în online.)
Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?”

Din imaginile obținute de Educație Privată reiese că școala din județul Giurgiu a fost reabilitată pe bani europeni, prin PNDL.

 

”Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb – ce suflet au cei din firma care a „renovat” școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii? Și mă întreb – ce suflet au cei din firma care a „renovat” școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii?

2 comments

  1. Gaby spune:

    După fotografie lucrarea sa făcut în mod greșit din start ! Sa lipit polistiren expandat cu adeziv sau tencuiala dar nu sa fixat cu dibluri tip ciuperca pentru a nu se desprinde ! In acest caz este o eroare monumentala ! Trebuia să se facă un tavan suspendat din rigips pe schelet metalic sau se putea face o tencuiala mecanizata dar se decoperta stratul vechi de tencuiala și se aplică o plasa din sarma care se fixa in prealabil cu dibluri după care se făcea tencuiala ! Bănuiesc că au dorit să reducă costurile și timpul de lucru daca au procedat cu sistemul acesta ! Trebuie văzut devizul lucrării pentru a vedea ce manopere s-au făcut și ce materiale au folosit ! Firma a făcut în acest fel o frauda mascată care trebuie sancționată penal și ar trebui să plătească despăgubiri considerabile ! Asta este Tara in care se fac afaceri cu Statul ! Firme care prind contracte grase și nu răspund penal !

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.