fbpx

Mesajul profesorilor dintr-o școală din Câmpia Turzii către elevii lor: ”Ne este foarte dor de voi!”

Cadrele didactice de la Școala Gimnazială ”Avram iancu” din Câmpia Turzii, au postat pe YouTube un mesaj video emoționant pentru elevii școlii, anunță publicația Turda News.

În poze, dascălii, în frunte cu directoarea Ana Popescu, au transmis un mesaj  pentru cei care, din data de 11 martie, respectă masurile impuse de autorități și stau acasă. Coloana sonoră a videoclipului este celebra melodie ”We Are the World”, interpretată de mai mulți artiști faimoși ai anilor ’80, reuniți în formula USA for Africa.

„Dragi copii ai școlii noastre, ne este foarte dor de voi. Pentru a respecta starea de siguranță, rămâneți în izolare, separați, dar împreună de fapt. Ne unim forțele, pentru a depăși această perioadă cu ajutorul lui Dumnezeu. Să sperăm că ne vom revedea cât de curând, sănătoși și plini de viață. Calde salutări din partea dascălilor voștri. Ne e dor de gingășia chipurilor voastre senine.

Vă dorim sărbători fericite cu liniște și sănătate. Aveți grijă de voi. Vă iubim!”, a fost mesajul video al cadrelor didactice din Câmpia Turzii.

 

CONTEXT

”Dacă s prelungește starea de urgență, implicit se prelungește și suspendarea cursurilor”, a declarat săptămâna trecută ministerul Educației, Monica Anisie, pentru Educație Privată.

Președintele Iohannis a anunțat că săptămâna vitoare va semna un decret prin care starea de urgență va fi p-relungită cu încă o lună.

„Trăgând linie şi adunând, am ajuns la concluzia că va fi nevoie de prelungirea stării de urgenţă. În acest fel, am solicitat Guvernului să vină cu propuneri pentru a fi incluse în acest decret. În cursul acestei săptămâni, vom elabora textul decretului şi la începutul săptămânii viitoare voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgenţă cu încă o lună de zile”, a afirmat şeful statului.