fbpx

Școala de gramatică oferă burse de studiu pentru 20 de elevi de clasa a VIII-a. Cum poți să te înscrii

În dar de Sărbători, Școala de gramatică își propune să ofere burse de studiu timp de trei luni (februarie, martie și aprilie) unui grup de 20 de elevi de clasa a VIII-a cu rezultate slabe la limba și literatura română.

”După cele trei luni, doi dintre cei 20 de elevi – cei cu cea mai spectaculoasă evoluție vor deveni bursieri permanenți ai școlii noastre”, precizează Școala de gramatică.

Bursele constau în educație remedială gratuită, cursuri de gestionare a emoțiilor și de dezvoltare a limbajului, exerciții tip PISA de combatere a analfabetismului funcțional, materiale didactice și ore de pregătire a Evaluării Naționale – disciplina limba și literatura română.

”Așteptăm să fim contactați de toți elevii care: – Au nevoie de noi și sunt doritori să descopere învățarea cu plăcere; – Sunt clasa a VIII-a și susțin, în anul 2020, Evaluarea Națională; – Au media sub 7 la limba și literatura română; – Provin din familii cu un venit net pe membru de maximum 600 de lei, sunt orfani sau provin din casele de copii sau plasament familial; – Nu fac meditații. Vă rugăm să îndrumați toți copiii care au nevoie de ajutorul nostru și îndeplinesc criteriile de mai sus să ne scrie pe adresa contact@scoaladegramatica.ro sau să ne contacteze la 0745826809”, precizează Școala de gramatică.

Înscrierile se vor face până pe 30 decembrie, urmând ca la începutul lunii ianuarie să fie anunțat calendarul selecției (criteriile de selecție vor ține cont de gravitatea cazului social și de puterea motivației de a învăța). În momentul de față, în programul de burse, sunt implicați 4 profesori voluntari.

”Dacă ești un profesor pasionat de limba și literatura română și vrei să predai alături de noi, dacă ai o sală disponibilă sau dacă vrei să te implici ca voluntar în organizarea programului, contactează-ne și fă în așa fel încât cei 20 de copii ajutați să devină, peste un timp, sute sau chiar mii. Vă invităm să duceți mesajul nostru mai departe și vă mulțumim pentru implicare!”, mai spun reprezentanții școlii.

Mai multe informații despre Școala de gramatică, aici.