fbpx

Profesorul acuzat că a agresat sexual o fată de 14 ani a fost lăsat în libertate de judecători

Profesorul pensionar acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 14 ani pe care o medita, la el acasă a fost lăsat în libertate de jucători, deşi procurorii ceruseră să fie arestat preventiv.

Potrivit Observator News, profesorul este fost director de liceu. El se află sub control judiciar. Procurorii au contestat decizia magistraţilor şi fac verificări pentru a vedea dacă acesta a făcut şi alte victime. 

Conform sursei citate,  la dosar există atât declaraţia fetei, cât şi mai multe obiecte pe care poliţiştii le-au ridicat în urma percheziţiei de la biroul bărbatului, dar şi de la domiciul său. Bărbatul a venit din Olt iar atunci când a ieşit la pensie era director al unui liceu important de acolo dar şi consilier local.

„La data de 15 februarie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor”,  a informat Poliţia Capitalei.

”La data de 31 ianuarie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica lui minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de agresiune sexuală, bănuit de comiterea faptei fiind meditatorul ei. „Cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că, la data de 31 ianuarie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4 unde desfăşura o şedinţă de pregătire la o materie împreună cu minora, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală – constând în aceea că i-ar fi creat victimei o stare de temere raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta”, arată sursa citată.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.