fbpx

Pachețelul cu răvaș: Un sandviș colorat cu legume, care îl va cuceri pe copilul tău

Chef Elena Daniela Graura, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în gastronomie din România și păstrătoare de rost gastronomic, prezintă, în cadrul campaniei ”Pachețelul cu răvaș”, o serie de rețete recomandate părinților, dar și sfaturi despre cum să abordeze relația copiilor cu mâncarea.


Rețeta de astăzi este pentru un sandviș colorat cu legume, care va încânta atât ochii, cât și gusturile micilor gurmanzi.

Aveți nevoie de cremă de brânză Light, în care integrați:
Boabe de porumb dulce
Boabe de mazăre pitică
Amestec de semințe românești: dovleac și floarea soarelui

În plus, este și ușor de preparat. 

Mai trebuie doar 2 felii de pâine neagră integrală, între care să puneți întreaga compoziție.

Pentru o gustarea completă și un plus de vitamine și minerale,  alăturați sandvișului batoane de morcov crud, pe care copilul le poate ronțăi în voie.


Campania ”Pachețelul cu răvaș” își propune să vă ofere idei de hrană sănătoasă, perfectă pentru a fi transportată și consumată în pauza de masă de la grădiniță sau la școală. Însă mai este ceva. Fiecare masă pe care o pregătim pentru copilul nostru este și o declarație de dragoste.

Câteva rânduri scrise în fiecare zi (sau ocazional, dacă nu ai timp), îi pot transmite copilului nu doar că îl iubim, ci și că suntem alături de el chiar și când nu suntem în imediata apropiere. Îl pot asigura că știm ce fel de zi urmează să aibă, mai ales dacă urmează un test sau un alt gen de examinare și, în cele din urmă, îi pot face întreaga zi mai frumoasă.


Vezi și pachețelul de mai jos:

Chef Elena Daniela GRAURA, sfat pentru părinți: Când vorbiți despre hrană cu copiii, folosiți cuvinte încântătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.