fbpx

Nu am chef azi!

Nu am chef azi!
Lasă-mă în pace!
Tu niciodată…
Tu mereu…
Nu ai cum să înțelegi.
[muzica la maxim]
[ușa închisă în nas]
[silent mode activated]

Și lista o puteți completa cu toate emoțiile pe care adolescenții voștri și voi, deopotrivă, le trăiți zilnic.

Gestionarea Emoțiilor la (prea)ADOLESCENȚI chef

Miercuri, 24 februarie 2021 (18:00), învățăm de la experți cum să gestionăm aceste emoții, la o altfel de cafenea a părinților.

Am ales să fie un eveniment deschis pentru cât mai multe persoane, atât din comunitatea LRF, cât și din afara acesteia. Tocmai de aceea, vom fi live pe Facebook.

INVITAȚI noștri SPECIALI vor fi:

Monica David chef
PSIHOTERAPEUT sistemic şi de orientare cognitiv-comportamentală de 13 ani, membru al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie cognitiv-comportamentală şi al Colegiului Psihologilor din România, Fondator Psychology Hub

și

Alina Popescu chef
PSIHOLOG, specializare – Psihotraumatologie și Asistare Psihologică.

Moderatorul acestui webinar va fi dr. Alina Cristiana Cîrjă, Fondatorul Liceului Româno-Finlandez. Invitații surpriză ai evenimentului sunt liceenii noștri, care ne vor oferi o perspectivă proaspătă și sinceră cu privire la tema pe care o vom dezbate.

Agenda

18.00-18.10 ~ Intro – Alina Cîrjă

18.10-18.20 ~ Interviu liceeni LRF

18.20-18.50 ~ Psihoterapeut Monica David

18.50-19.20 ~ Psiholog Alina Popescu

19.20-19.50 ~ Q&A

Link eveniment:

WEBINAR – Cafeneaua Părinților

Cafeneaua părinților este un eveniment lunar pentru comunitatea noastră. Scopul acestuia este să vină în sprijinul părinților cu resurse pentru diverse situații pe care le întâlnesc în procesul de creștere și educare al copiilor. Ne dorim să fie un cadru relaxat, în care părinții să poată discuta deschis, să împărtășească unii cu alții din experiențele lor și să se ajute reciproc.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.