fbpx

Liceul Româno-Finlandez organizează școală de vară

Liceul Româno-Finlandez anunță că, în perioada 28 iunie-20 august, organizează școală de vară.

Comunicatul, integral:

Cele mai frumoase povești de vară se scriu la LRF!

Liceul Româno-Finlandez te invită la clubul de vară, un program interactiv creat de profesori pasionați, pentru a stimula învățarea și dezvoltarea copiilor într-un mod distractiv și inspirat.

Deschidem o nouă lume a prieteniei, a descoperirii de sine și a celor din jur! Combinăm jocuri fantastice, activități în aer liber, mișcare și metode de învățare cu provocări distractive, ingredientele perfecte pentru o vară de poveste!

Programul se adresează copiilor din grădiniță, elevilor din clasele primare, gimnaziale și liceale. 

Sunt bineveniți și copii din afara școlii noastre.

️ÎNSCRIE-TE ACUM

️ GRĂDINIȚĂ

https://liceulfinlandez.ro/club_de_vara_gradinita/

️ ȘCOALĂ

https://liceulfinlandez.ro/club_vara_scoala/

Prezentarea Liceului Româno-Finlandez:

Liceul Româno-Finlandez este prima școală din România care a implementat principiile învățământului finlandez. Proiectul a început în anul 2010 și urmărește să aducă plus-valoare educației din România, prin adaptarea metodelor și a ideologiei educației finlandeze, care, în momentul de față, constituie cel mai performant sistem din spațiul european. Parcurgem, alături de elevii noștri, fiecare etapă (de la 2, la 18 ani) a dezvoltării și formării lor.

Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovativ.

Misiune

Păstrând curriculum-ul românesc, dorim să optimizăm rezultatele elevilor noștri prin abordare individualizată, centrată pe elev și să punem în valoare potențialul creativ al fiecărui copil în parte. Începând cu nivelul preșcolar, și până la cel liceal, ne dorim să le oferim elevilor un mediu în care să se dezvolte armonios, să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să devină astfel performanți în societatea viitorului.

POVESTEA NOASTRĂ

Liceul Româno-Finlandez este călătoria vieții mele. La 21 de ani, cât aveam atunci când am început, nu bănuiam că voi ajunge aici. Ce-i drept, momentul prezent nu încetează să mă uimească. Este ca și cum mi-aș fi făcut bagajele pentru un city-break, dar am ajuns să fac înconjurul lumii de două ori. Mi-am droit, încă de la început, să creez un spațiu în care copiii să se simtă bine, profesorii să poată avea libertatea unor profesioniști, iar părinții să se simtă parte din întregul proces. Rolul finlandezilor a fost crucial. Ne-au învățat cum să ajungem să formăm o comunitate. Ne-au reamintit mereu că nu e o idee bună să copiem vreun model, oricât de performant pare la prima vedere, ci că trebuie întotdeauna să învățăm, să explorăm și să ne dezvoltăm, pentru a ne găsi propria identitate, pentru a ne crea, plecând de la visurile noastre un scop.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *