fbpx

Irina Rimes: M-am vaccinat pentru că NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE

Foto: CNCAV - locotenent Gabriel Chiriloiu

Artista Irina Rimes a anunțat că s-a vaccinat, iar postarea ei a fost preluată pe pagina Ro Vaccinare, gestionată de CNCAV. În mesaj, Irina Rimes precizează că promovează vaccinarea fără să fie plătită pentru acest lucru și că a luat decizia de a se imuniza pentru că își dorește să urce pe scena de concert cât mai curând posibil.

Mesajul Irinei Rimes:

„M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni să vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru că NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL.
Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu. Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin.
Și, DA, am postat pentru că vreau concerte cu OAMENI ÎN PUBLIC. Acesta este răspunsul meu la întrebarea “ de ce ai postat?”.
Vă doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Paști.” Irina Rimes

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *