fbpx

Andrei Baciu: CNCAV nu a plătit niciun artist sau influencer pentru promovarea vaccinării

Mesajele publice și postările în social media făcute de artiști, persoane publice sau influenceri care au promovat vaccinarea au fost realizate pro bono, a declarat pentru Educație Privată secretarul de stat Andrei Baciu, membru în conducerea Comitetului Național pentru vaccinare.

”CNCAV nu a plătit nicio persoană, niciun artist sau influencer pentru a promova vaccinarea. Toate mesajele de susținere au fost date pro bono. Chiar vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ales să promoveze această cauză, care ne interesează pe noi toți”, a declarat Andrei Baciu.

El a precizat că autoritățile nici nu au un buget alocat pentru astfel de promovări.

În ultima perioadă, mai mulți artiști sau persoane publice au postat pe paginile lor de socializare mesaje care încurajează vaccinarea anti-COVID.

Un exemplu este vloggerul Dorian Popa. Acesta s-a filmat în timp ce s-a vaccinat și a postat un clip în care își explică decizia, pe contul său de YouTube.

„Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților!”, a expicat Popa.

Filmarea realizată de Dorian Popa la imunizare a fost preluată pe pagina RO Vaccinare, administrată de CNCAV.

Astăzi, și Jojo- Cătălina Grama, actriță și cântăreață cunoscută, a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie de la vaccinare.

”M-am vaccinat azi cu Pfizer. Sunt foarte incantata ca am luat decizia asta. Avand in vedere ca am trecut in ianuarie printr-o perioada grea cand am luat virusul, cred ca asta este cea mai potrivita cale de a ma proteja. Voi v-ati vaccinat? Daca da, cu ce? Si ce ati simtit dupa, ca sa stiu la ce sa ma astept!🙈
Update la ora 21.53: In ciuda faptului ca unii oameni scriu ca promovez vaccinul Pfizer, nu este asa.🤦🏼‍♀️ Am decis sa ma vaccinez cu Pfizer pentru ca am o trombofilie ereditara rara si multiple alergii. Pana la ora asta, cu exceptia unei dureri de mica intensitate in bratul stang, ma simt bine. Nu am niciun alt efect secundar. Marturisesc ca am avut emotii mari, insa totul a mers perfect. Va multumesc celor care mi-ati scris lucruri faine si m-ati incurajat! Va strang tare in brate!🤗”, a scris Jojo pe contul ei de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *