fbpx

Intriga unul basm de Petre Ispirescu, explicată în mod obscen elevilor de o profesoară din Bistrița

O profesoară de limba română de la Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița a ales expresii obscene pentru a explica intriga basmului cult  „Fata de împărat și fiul văduvei” de Petre Ispirescu, relatează publicația locală Bistrițeanul.

Jurnaliștii de la Bistrițeanul afirmă că profesoara Daniela Fulga a fost filmată în timp ce folosea o exprimare „plastică” pentru a explica relația dintre fata de împărat și fiul văduvei.

„Este relația de iubire, mă…! Este între o fată de domnitor, fata președintelui, se F**E cu … cu unu care vinde baraboi în piață”, a explicat profesoara elevilor, potrivit sursei citate.

Vezi înregistrarea, aici.

CONTEXT

În ultimele săptămâni, au existat mai multe incidente în care cadre didactice au fost surprinse în ipostaze nepotrivite la orele online.

Doctorul Mihaela Mădălina Adam, profesoară la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, a ajuns personajul unui videoclip viral printre studenți după ce a încercat să le impună o titulatură de adresare, relatează ziare.com.

Într-o înregistrare postată pe YouTube, medicul Mihaela Mădălina Adam apare în timpul unui curs online încercând să le impună studenților să i se adreseze cu “doamna doctor Mădălina Adam”. “Va pretind, din acest moment, celor două grupe, sau cel puțîn celor care nu vor să se înjosească, să mă numiți “doamna doctor Mădălina Adam”. Vreau să văd dacă s-a reținut”, spune cadrul didactic.

Aceasta a fost suspendată din activitatea didactică de conducerea facultății

Un alt caz a fost la Sibiu, unde  un profesor universitar a uitat că are ecranul partajat cu alți 42 de studenți care participau la cursul său on-line și a început să navigheze pe un site care promovează anunțurile unor prostituate, după cum relata publicația Turnul Sfatului.

Potrivit sursei citate, aceasta este explicația unui filmuleț care circulă prin mediul on-line. Profesorul universitar în discuție a declarat că va formula o plângere penală. în urma apariției imaginilor.

Petre Ispirescu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *