fbpx

”Doctorița” impostoare din Ilfov a falsificat diploma unui absolvent de Jurnalism de la Sibiu

Sursă foto: LIbertatea

Raluca Daniela Bîrsan, femeia care făcea voluntariat ca medic la Spitalul din Ilfov, şi-a falsificat diploma după ce a luat de pe internet documentul unui absolvent de Jurnalism, din Sibiu, pe care ulterior l-a modificat, potrivit purtătorului de cuvânt al Universităţii “Lucian Blaga”, Teodor Boantă, citat de AGERPRES.

Potrivit sursei citate, absolventul de Jurnalism de la Sibiu a terminat facultatea în 2008, după care şi-a postat diploma pe blogul personal.

“Domnul şi-a ridicat personal diploma de la noi, din Sibiu, dar el are un blog, în care sunt afişate diplomele lui, faţă – verso, deci a fost foarte simplu ca cineva să intre în posesia diplomei lui. Domnul are un blog unde există diplomele lui faţă – verso. Diploma a fost descărcată de pe internet, după care photoshopată”, a explicat Teodor Boantă.

Cazul doctoriței-impostoare a fost descoperit și făcut public de ziarul Libertatea. Potrivit sursei citate, la Spitalul Județean Ilfov, timp de 10 ani, femeile au fost consultate, cusute și bandajate după operațiile de cezariană de Raluca Bîrsan, doctor care a făcut școala doar 9 clase și și-a inventat apoi diplomele medicale! Ministrul Sănătății Sorina Pintea a confirmat ieri investigația jurnalistică a Libertății: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”