fbpx

Directorul CFR, după declarația despre copiii blocați în tren: ”A fost un moment de lipsă de concentrare”

Ovidiu Vizante, directorul CFR a caracterizat drept ”un moment de lipsă de concentrare” reacția sa de la Antena 3 despre copiii blocați în tren.

Potrivit Digi 24, Vizante spune că declarația este efectul oboselii acumulate și în niciun caz nu este indiferent la situația copiilor.

CONTEXT

Ovidiu Vizante, directorul CFR a avut o reacție scandaloasă, la Antena 3, după ce un tren în care se aflau și 30 de copii a rămas blocat timp de opt ore.

Premierul Florin Cîțu a transmis, pe Facebook: ”Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă.”

Jurnalist: De ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii?

Ovidiu Vizante, director CFR: Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația. 

Jurnalist: Dumneavoastră sunteți director CFR Călători și oamenii aceia erau blocați. Nu s-a găsit o variantă? Au stat 30 de copii 8 ore, abandonați în câmp. 

Ovidiu Vizante, director CFR: Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren.

Jurnalist: Pai nu trebuie să găsesc eu, dumneavoastră sunteți în funcție!

Ovidiu Vizante, director CFR: Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?

Jurnalist: Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?

Ovidiu Vizante, director CFR: Vor primi când ajung la București! 

Jurnalist: După 8 ore?

Ovidiu Vizante, director CFR: Da, dumneavoastră căutați senzaționalul… Mulțumesc! La revedere!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *