fbpx

Cum începe școala în comuna ”smart” Ciugud: Dezinfectanți pe fiecare bancă, stații de purificare a aerului

Primăria comunei Ciugud a anunțat cum a dotat școlile, pentru semestrul al doilea, când elevii vor reveni în clase. Ciugud, situată în județul Alba, este cunoscută ca una dintre unitățile administrativ-teritoriale în care, în mod constant, au fost făcute cele mai mari investiții în unitățile de învățământ.

Anunțul făcut de Primăria comunei Ciugud:

😍Bucurie, emoție, entuziasm…Reîncepe școalaaaa!
👨‍🏫👩‍🏫La Ciugud, am făcut ultimele pregătiri pentru reînceperea școlii. Cu bucurie și cu mult drag, îi așteptăm să revină în băncuțe pe copiii noștri. Cadrele didactice și echipa primăriei au acordat o atenție deosebită reluării cursurilor, cu atât mai mult cu cât Ciugudul este în scenariul roșu.
Am dezinfectat întreaga școală, iar elevii vor găsi, pe fiecare băncuță, dezinfectantul, masca de protecție, o cariocă pentru tablă și scrisoarea de bun venit cu regulile sanitare. De asemenea, aerul din clase și de pe holuri va fi dezinfectat și purificat cu ajutorul unor stații de uz medical. Școala din Ciugud este prima unitate de învățământ din România care va folosi pentru protecția copiilor aceste stații, un produs nou, inventat și realizat de o companie românească de tradiție. 🇷🇴
👨‍💻👩‍💻Suntem poate cei mai puternici susținători ai digitalizării educației din România, însă, știm că școala nu poate exista fără interacțiunea directă dascăl – elev. În școală înveți carte, dar, înainte de toate, înveți să fii OM. Înveți să fii bun, să fii prieten, să ajuți, să zâmbești și să iubești. Fiecare școală, fie că este în cel mai mare oraș sau în cel mai izolat sat de munte, modelează în aceste vremuri „bucăți de humă însuflețite”, care, peste ani, vor prelua în mâini frâiele comunităților noastre.
Sperăm din tot sufletul ca, în curând, școala și viața să revină la #NORMALITATE, însă acest lucru depinde doar de fiecare dintre noi.
🤗Mult succes, dragi copii!❤️
🤗Mult succes, dragi cadre didactice! ❤️

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *