fbpx

Cristian Tudor Popescu: Panourile cu personaje comuniste de la Baza Cireșarii au fost date jos

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat că panourile cu biografiile unor personaje comuniste care fuseseră instalate la Baza Cireșarii au fost date jos după intervenția autorităților locale.

”Primarul sectorului 1, dna Clotilde Armand, ne anunță că panourile au fost date jos. Am fost acum să văd: da, au dispărut toate 9.
De apreciat receptivitatea și intervenția imediată. Așteptăm însă, tot fără întârziere, rezultatele anchetei promise aseară pe acest cont de fbk de către dna primar. Adică, cine le-a comandat, cine le-a plătit, cine a autorizat afișarea lor pe gardul Parcului Copiilor? Cine răspunde pentru murdăria asta?
Și trebuie să mai pun o întrebare, poate cea mai neplăcută: aflu că panourile sunt acolo de ceva vreme. Cum de niciunul dintre părinții care vin cu copiii la Cireșarii nu a făcut o sesizare?”, spune Cristian Tudor Popescu.
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, comentase duminică seara, la postarea în care jurnalistul semnala prezența acestor panouri:
”Primăria Sectorului 1 nu și-a dat acordul pentru așa ceva. Probabil ministerul Educației. Poliția locală va face verificări”, a anunțat edilul de sector.

Duminică seara, gazetarul Cristian Tudor Popescu semnalase public faptul că pe garful Parcului Cireșarii se află panouri cu biografia fostul general de Securitate Ion Mihai Pacepa, a scriitorului comunist Eugen Barbu și a activistului Ștefan Foriș.”Dacă autoritățile, ministerul Educației, Primăria, nu dau jos mizeriile astea, o s-o fac eu.”, spune Cristian Tudor Popescu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.