fbpx

Școala Internațională King George angajează profesor învățământ primar (învățător)

HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ! ‍‍‍

Descriere Job

HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ! ‍‍‍ ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ KING GEORGE ANGAJEAZĂ:

– PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR (ÎNVĂŢĂTOR)

Dacă ești empatic, profesionist, energic, responsabil, organizat, creativ, curajos, sociabil, ingenios, serios, ai răbdare, simțul umorului, îți place să lucrezi cu elevii, într-un cuvânt, să fii “SUPEREROU”,‍

AȘTEPTĂM CV-UL TĂU PE ADRESA DE E-MAIL: [email protected] .

Telefon: 0761 880 643

Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George!

Despre Școala Internațională King George

În cadrul Școlii Internaționale King George, promovăm modelul care îl plasează pe elev în rolul central, profesorul concentrându-și atenția atât asupra elevilor, cât și asupra procesului de învățare. Elevul King George este atras de învățarea activă, prin care are ocazia, asumându-și un grad înalt de responsabilitate, să-și identifice propriile obiective educaționale, să-și găsească surse informative și să-și construiască propriul sistem de cunoștințe bazat pe acele obiective personale anterior identificate.

Metoda de predare este selectată de cadrul didactic și este pusă în aplicare în lecții sau activitățile extrașcolare cu ajutorul elevilor și în beneficiul acestora; presupune, în toate cazurile, o colaborare activă între profesor și elev, implicându-l în căutarea de soluții, la distingerea dintre adevăr și eroare și care, sub forma unor variante și/sau procedee selecționate, se folosește pentru asimilarea cunoștințelor, a trăirilor valorice și a stimulării spiritului creativ.

Școala Internațională King George este o școală modernă, în care profesorul trebuie să-l ajute pe elev să devină mai responsabil, mai interesat de propria instruire, căci „a învăța pe copil nu înseamnă să-i dăm adevărul nostru, ci să-i dezvoltăm propria gândire, să-l ajutăm să înțeleagă cu gândirea lui lumea”. (I. Cerghit)

Absolvenții King George vor fi capabili să construiască o societate eficientă şi echitabilă, având la bază o educație solidă, formată în cadrul unei școli de încredere.