fbpx

Căutăm un profesor și un asistent de învățământ preșcolar

Descriere Job

Pentru Grădinița Liceului Teoretic Național se anunță un an plin de voie bună astfel încât sunt în căutarea încă unui profesor de învățământ preșcolar și a unui asistent.

Ne dorim un coleg/ă educator calificat și pasionat de tot ceea înseamnă să lucrezi cu copii de 3 – 5 ani: răbdare, creativitate, empatie și bineînțeles foarte, foarte pregătit în pedagogia învățământului preșcolar.

Rolul profesorului asistent este de a fi acolo lângă un copil în dificultate sau de a sprijini profesorul educator în pregătirea materialelor și a activităților. Deci, pentru un profesor aflat la început de carieră didactică este o opțiune ideală.

Grădinița LTN funcționează din anul școlar 2014-2015 după Curriculum-ul Național, dar include un modul de limba engleză intensiv, adaptat grupelor de vârstă. Nivelurile sunt: grupa mică (2,5/3-4 ani), grupa mijlocie (4-5 ani) și grupa mare (5-6 ani). Clasele nu depășesc numărul de 12 copii.

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Așteptăm aplicațiile sau întrebările voastre la: [email protected]


Membrii echipei Liceului Teoretic Național sunt în primul rând Oameni. Aceștia sunt părinți, profesori performanți, autori, creatori și formatori de mijloace unice de învățământ prin care copiii deprind competențe folositoare în viață și plăcerea de a învăța la școală și în afara ei.

https://www.liceulnational.ro/despre-liceul-teoretic-national/echipa-liceul-teoretic-national/


Află mai multe despre Grădinița Liceului Teoretic Național București

Liceul Teoretic Naţional – Grădiniță