fbpx

Căutăm colegi noi!

Școala Internațională King George

Descriere Job

Ne bucurăm să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor. Educatori, învățători, profesori, împreună suntem o echipă cu scopuri și valori comune. 

Vino și tu în echipa noastră!

Căutăm:


PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR (EDUCATOARE) – Grupă Mini pentru Grădinița din Strada Păcii

Dacă ești empatic, profesionist, energic, responsabil, organizat, creativ, curajos, sociabil, ingenios, serios, ai răbdare, simțul umorului, îți place să lucrezi cu copiii, într-un cuvânt, să fii SUPEREROU ,

Dacă ai studii de specialitate finalizate și minimum 1 an experienţă, AȘTEPTĂM CV-UL TĂU pe adresa de e-mail: [email protected] 

Detalii la telefon: 0763642595


PROFESOR DE LIMBA GERMANĂ – Școala Internațională King George 

Cerințe minime

Studii superioare de specialitate absolvite. Limba germană – nivel avansat și certificări care să ateste cunoștințele. Experiență în învățământ. Abilități de organizare și comunicare. Creativitate și implicare.

Detalii la telefon: 0771 087 519


PROFESOR DE MATEMATICĂȘcoala Internațională King George

Cerințe minime

Studii superioare de specialitate absolvite. Experiență în învățământ. Abilități de organizare și comunicare. Creativitate și implicare.

Detalii la telefon: 0771 087 519


BUCĂTĂREASĂ

Cerințe minime

Dacă ai experiența, ești pasionat sau pasionată de gastronomie, creativ, dinamic, bun organizator, dornic de a lucra intr-un mediu plăcut si atent la detalii, va așteptăm in echipa noastră.

Detalii la telefon: 0771 087 519


Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George!


Despre Școala Internațională King George 

Școala Internațională King George reunește în prezent peste 1200 de copii, de diverse naționalități, înscriși în ciclul preșcolar și primar, care se pregătesc să își împlinească visurile, cu pași mici, dar siguri, cu emoție, dar și cu încredere; reunește peste 1200 de părinți care văd în noi un partener stabil, cu experiență, în mâinile căruia pun viitorul copiilor lor; reunește peste 120 de cadre didactice calificate care, cu pasiune, se dedică copiilor King George, definindu-le un traseu academic pentru succesul de mai târziu.

Mediul multicultural și educația bazată pe valori fac din Școala Internațională King George o școală unică, cu adevarat excepțională, o școală care formează viitori lideri pregătiți să obțină succes în viață. Porțile școlii noastre sunt deschise tuturor celor  interesați să producă educație la standarde internaționale.

Vă așteptam cu drag să ne treceți pragul, încrezători că vom reuși împreună să conturăm frumos parcursul educațional pentru copiii King George!