fbpx

Liceul Teoretic Naţional – Grădiniță

București - Sector 1

Prezentare

Grădinița LTN funcționează din anul școlar 2014-2015 după Curriculum-ul Național, dar include un modul de limba engleză intensiv, adaptat grupelor de vârstă. Nivelurile sunt: grupa mică (2,5/3-4 ani), grupa mijlocie (4-5 ani) și grupa mare (5-6 ani). Clasele nu depășesc numărul de 12 copii.

Grădinița LTN are un program construit în funcție nevoile și caracteristicile de dezvoltare ale copiilor și alternează perioade de activitate cu perioade de relaxare și joc liber între copiii din toate grupele. Respectăm individualitatea copiilor în ceea ce privește nevoile fundamentale pentru apă și mers la toaletă, acestea petrecându-se la cererea copiilor și nu conform unui program impus.

Grădinița LTN are personal didactic ce cunoaște și înțelege filosofia educației centrate pe elev și planifică activitățile ca răspuns la nevoile de dezvoltare ale copiilor și nu ca un scop în sine. Ariile de dezvoltare ale copiilor urmărite, sunt:

  • Dezvoltarea fizică, cu preocupare pentru sport, sănătate, alimentație echilibrată și deprinderi de igienă personală;
  • Dezvoltarea socio-emoțională cu preocupare pentru dezvoltarea conceptului de sine, dezvoltarea, exprimarea și controlul emoțiilor și deprinderea abilităților de interacțiune socială cu copii și adulți și acceptarea diversității;
  • Dezvoltarea limbajului și a comunicării cu preocupare pentru deprinderea abilităților de a se exprima și de a asculta, lărgirea permanentă a vocabularului și crearea interesului și a premiselor pentru citire și scriere;
  • Dezvoltarea cognitivă prin formarea gândirii logice și dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor;

Grădinița LTN are un meniu diversificat întocmit de un terapeut nutriționist, conținând alimente sănătoase și proaspete și preparat în fiecare zi în bucătăria din incinta campusului.

Vezi mai mult

Echipa

Membrii echipei Liceului Teoretic Național sunt în primul rând Oameni. Aceștia sunt părinți, profesori performanți, autori, creatori și formatori de mijloace unice de învățământ prin care copiii deprind competențe folositoare în viață și plăcerea de a învăța la școală și în afara ei.

https://www.liceulnational.ro/despre-liceul-teoretic-national/echipa-liceul-teoretic-national/

Vezi mai mult

Galerie foto