fbpx

Campanie umanitară pentru Evelina, elevă la Școala Ferdinand I. Are nevoie de încălțăminte specială, operații și tratamente

Asociația Creștem Copii Fericiți – Școala Gimnazială Ferdinand I București își anunță susținerea pentru o campanie umanitară în sprijinul Evelinei, o fetiță de șase ani, elevă a unității de învățământ.

Asociația a publicat pe Facebook un mesaj din partea Evelinei, în care este descrisă situația medicală a copilului, dar și un îndemn la participare în campania de donații:

👧🏻 „Mă numesc Evelina și am șase ani. Sunt elevă la Scoala Ferdinand I și sunt foarte fericită că pot învăța aici, cu colegii mei simpatici de la clasa pregătitoare și cu doamna învățătoare.

🏥 De când m-am născut, am trecut prin multe operații. Mai urmează și altele. Fac kinetoterapie de trei ori pe săptămână și port încălțăminte specială ca să pot sta singură în picioare și ca să pot să îmi folosesc mâinile. Mama mea este mereu cu mine, chiar și la școală, să se asigure că nu cad, mai ales dacă obosesc.

👩🏻‍⚕️ La început, medicii au spus că am „artrogripoză congenitală multiplă” și că nu am nicio șansă să duc o viață normală. Am avut noroc: părinții mei au găsit medicii care mi-au dat mai mult de o șansă. Pentru mine asta înseamnă mult timp petrecut în spitale și nenumărate operații, tratamente, imobilizare, hamuri, ghipsuri, tăieturi și cusături, încălțăminte specială, terapii. Timp de patru ani, când eram mică, purtam sandale speciale 21 de ore din 24. Apoi am purtat un ham pentru a-mi repara șoldul.

❤️‍🩹Le sunt recunoscătoare părinților mei pentru toate eforturile pe care le-au făcut pentru mine, așa încât eu să pot merge astăzi nu doar la fiziokinetoterapie, ci și la școală. Mai poticnit, dar merg.

🏃🏻‍♀️ Mai am mult de recuperat. Și toate astea costă mult. Tatăl meu muncește în străinătate pentru a ne susține financiar și mama mea trebuie să fie mereu cu mine pentru a mă susține, la propriu.

🆘 La noi, la Școala Ferdinand I, am aflat că voi, părinții, nu sunteți părinți doar pentru copiii voștri, ci și pentru comunitate. Că mereu ajutați, împreună cu Asociația „Creștem Copii Fericiți”. Că vă implicați și pentru refugiați, și pentru doamna voastră directoare dragă Violeta Dascălu, și pentru copiii și familiile fără posibilități din comunitatea noastră. Și toate astea, nu doar de Paște și Crăciun.

❤️ Așa m-am gândit să vă cer și eu ajutorul.

🩺 Ghetuțele pe care le port acum au costat 1650 de lei. Peste câteva săptămâni, pentru că am crescut, voi avea nevoie de o pereche nouă, care costă 3400 de lei. Port orteze la mâini și la picioare, și ele trebuie schimbate mereu. Ședințele de fiziokinetoterapie pentru următoarea etapă a tratamentului meu costă 𝟭𝟵.𝟱𝟳𝟱 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶. Mă așteaptă operații noi la ambele picioare și la mâna stângă.

🫶🏻🙏🏻 Știu că puteți să îi ajutați pe părinții mei să mă susțină în continuare. Și vă mulțumesc de pe acum că mă ajutați să merg, la propriu, în continuare, la școala mea dragă.”

👏🏻 Asociația Creștem Copii Fericiți – Școala Gimnazială Ferdinand I București este alături de Evelina și de părinții ei. Ajutați-ne să o ajutăm! Ne dorim să ajungă să ducă o viață bună, sănătoasă, după ce va trece cu bine prin tratamentele și intervențiile chirurgicale necesare.

💳 Puteți dona, în nume personal sau prin sposorizări pe firmă:
🟢 în contul asociației noastre – Asociația Creștem Copii Fericiți, RO12RNCB0082154549660001, specificând destinația sumelor: „Pentru Evelina”.
🟢 în contul tatălui Evelinei, Marin Deli-Stan: RO41BTRLRONCRT0361285701.
🗂️ Puteți completa de asemenea Formularul 230 pentru a redirecționa 3,5% din impozitele pe salarii datorate statului (ca persoane fizice) sau redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat de compania voastră (ca persoane juridice) către Asociația Creștem Copii Fericiți, de unde redirecționăm sumele pentru campaniile în beneficiul comunității.

💓 Vă mulțumim că ne ajutați să ajutăm!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.