fbpx

Ariana Grande, artistă foarte populară în rândul copiilor, își îndeamnă fanii să se vaccineze și să se informeze din surse corecte

Ariana Grande, artistă cu o mare popularitate în rândul copiilor și adolescenților, a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj în care își îndeamnă fanii să se imunizeze împotriva Covid-19, dar și să apeleze la surse valide pentru a se informa.

Ea este urmărită pe Instagram de 256 de milioane de utilizatori.

Mesajul postat de Ariana Grande:

Vaccinată și mascată. 🖤
Acesta este un memento blând pentru a vă vaccina, dacă sunteți eligibili.
Chestia asta încă nu s-a terminat! Împărtășesc aceste informații pentru că îmi pasă și dacă pot, aș dori să ajut pe oricine este ezitant sau curios în legătură cu o decizie.
Această variantă delta este foarte nouă și, din moment ce datele se schimbă tot timpul, voi furniza câteva linkuri pentru a vă menține la curent, dar până acum … știm că se răspândește mult mai ușor în comparație cu variantele anterioare.
Cea mai mare parte a răspândirii este în rândul persoanelor nevaccinate și în zonele cu rate de vaccinare scăzute!
Și da, deși puteți lua virusul chiar dacă sunteți vaccinați, vaccinul ajută la protejarea împotriva îmbolnăvirii severe, spitalizării și morții!
Toate acestea sunt lucruri mărețe despre care eu cred că trebuie să fie protejate.
Oh, și dacă v-ați îmbolnăvit deja de COVID-19, ar trebui să vă vaccinați oricum!
Pentru mai multe informații, în special despre unele dintre miturile Covid care circulă pe internet, accesați https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/coronavirus/covid-19-vaccines-myth-versus-fact și astfel vă veți asigura că vaccinarea este decizia corectă. Salvați o viață sau două. cine știe. Câteva conturi utile pe care eu le urmăresc cu plăcere sunt: @niniandthebrain @jessicamalatyrivera @itsmadetosave
@doctor.Darien
@dr.risahoshino

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.