fbpx

Aleșii și directorii din Primăria Timișoara, obligați să își publice diplomele de studii

Consiliul Local Timișoara a adoptat, ieri, o hotărâre prin care aleșii și directorii din Primărie sunt obligați să publice pe site-ul Primăriei diplomele de studii, anunță publicațiile Investigatoria.ro și Tion.ro.

Decizia nu apare, încă, pe pagina de internet a Primăriei, unde sunt comunicate hotărârile luate de Consiliul Local.

O altă decizie luată de autoritatea locală, în aceeași ședință este cea potrivit căreia aleșii sunt obligați să își publice și dovada domiciliului.

Potrivit Tion, ambele proiecte au fost aprobate, dar nu au fost vizate de legalitate de secretarul general al primăriei.

Potrivit Investigatoria, primarul Dominic Fritz susține că în spatele acestei mutări abuzive s-ar afla o coaliție PNL, PSD și Pro România. În același timp, fostul primar, Nicolae Robu, spune că publicarea documentelor personale ar arăta cine e Dominic Fritz, despre care „despre care nimeni nu știe cine este”.
Reacția lui Dominic Fritz, pe Facebook:
Am constatat azi, cu regret, că în Consiliul Local Timișoara s-a format o coaliție conjuncturală între PNL, PSD și Pro România al cărei obiectiv este să-mi caute mie domiciliul, nu să lucreze pentru Timișoara.
Și-au investit energia și votul dat de timișoreni într-o hotărâre de Consiliu Local care încearcă să ne oblige să ne publicăm actele de identitate pe site-ul Primăriei.
Marius Craina, fost candidat Pro România, și-a însușit punctul de vedere din realitatea alternativă a fostului primar Robu că ceva nu ar fi în regulă cu actele mele. Ideea de bază este că biroul electoral și judecătorii, care au confirmat alegerea mea, au greșit cumva și de aceea ar fi obligația mea să dovedesc încă o dată, public, că stau în Timișoara. A inițiat acest HCL susținut și votat de PNL, PSD și Pro România, deși li s-a atras atenția din partea secretarului general al primăriei că proiectul este ilegal.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.