fbpx

300 de burse pentru elevi și studenți la iCEE.fest

iCEE.fest a lansat azi, în premieră, un program de burse pentru elevii și studenții pasionați de tehnologie și Internet, dar care au posibilități materiale reduse, precum si o aplicație pentru telefonul mobil, în care cei interesați pot viziona gratuit toate înregistrările ediției 2017.

iCEE.fest, festivalul care aduce la București în doar două săptămâni giganții Internetului și experți în digital și tehnologie din întreaga lume – detalii despre ediția 2018, aici– , a anunțat astăzi un program dedicat elevilor și studenților cu posibilități materiale reduse dar care își doresc să învețe cele mai noi tendințe din domeniu.
“În fiecare an primim mesaje de genul: „Copilul meu ar vrea să vină la festival, există și sistem de plată în rate?” sau „Salariul meu este 300 de euro dar as vrea să o ajut pe fiica mea să participe”. 50% discount pentru elevi și studenți nu e suficient, încă, în România de azi. Acesta e motivul pentru care, anul acesta, am decis să facem ceva”, a explicat, într-o postare pe Facebook, fondatorul iCEE.fest, Dragoș Stanca.

Cum poți primi sau oferi o bursă iCEE.fest?
Programul funcționează astfel: pe pagina dedicată proiectului – care se poate accesa aici– sunt așteptate propuneri de cazuri speciale (elevi si studenți cu posibilități materiale reduse, cu merite deosebite) care merită să participe la festival – sunt acceptate și auto-propuneri.
Echipa iCEE.fest va propune partenerilor actuali și/sau celor care se vor înscrie în program sponsorizarea unui număr de bilete cu preț redus – elevii și studenții beneficiază deja de reduceri de 50% – și, astfel, în limita locurilor disponibile, circa 300 de tineri cu posibilități materiale reduse vor avea șansa să participe la evenimentele din cadrul festivalului.

În cazul în care numărul cazurilor propuse care se vor califica în program va depăși capacitatea maximă posibilă, criteriul de departajare va fi cel cronologic – în funcție de momentul înscrierii.
În plus, toți elevii si studenții care vor îndeplini criteriile necesare vor beneficia de vouchere cu ajutorul cărora vor avea acces gratuit, după festival, în platforma iCEE.academy(unde vor fi disponibile prezentările din cadrul festivalului).

Prezentările din anii trecuți, disponibile acum în noua aplicație iCEE.fest

 S-a lansat o nouă aplicație pentru smartphone, care se poate descărca de aici.

Aplicația are si o zonă care nu necesită achiziția unui bilet, ci doar crearea unui cont de utilizator care dă acces și la arhiva cu prezentări de la edițiile iCEE.festdin anii trecuți.

Interactive Central and Eastern Europe Festival– pe scurt, iCEE.fest– se desfășoară la București pe 14 si 15 iunie. Lista biletelor disponibile este aici.

Festivalul este organizat în parteneriat cuOrangesi are printre susținători BCR, Glo, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, ENEL, Medlife, Freewheel / Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Colasi alți parteneri.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.