fbpx

International Kindergarten & Nursery, Sector 2 – București

București - Sector 2

Prezentare

Deschisă în septembrie 2014, Grădinița International Kindergarten & Nursery oferă copilului tău o lume creată special pentru el, în care să se bucure și să se joace, jocul fiind modalitatea prin care dobândește cunoștințe, priceperi și deprinderi. Totul într-un mediu în care singuranță, bunăstarea și dezvoltarea armonioasă a copiilor sunt primordiale.

Noi credem în:

1. Copii fericiți, care vin cu drag la grădi, dornici să descopere ce li s-a mai pregătit astăzi (copii curioși, interesați, cu inițiativa, creativi). Punem accent pe dezvoltarea emoțională și socială a copiilor, ne preocupă crearea unui mediu distractiv, jucăuș!

2. Învățare experiențială: preluăm principiile de baza enunțate în Curriculum pentru Educația Timpurie, le trecem printr-un filtru special, adăugăm factorul wow” (= atractivitate) și învățăm copiii să învețe!

Rezultatul: cunoștințe și deprinderi de cunoaștere și înțelegere a lumii, capacități și atitudini corecte de învățare, deprinderi de lucru în echipa, fair play, abilități de socializare

3. Hrană sănătoasă – multe fructe și legume, fără conservanți și alimente procesate industrial, după rețete semnate de un medic pediatru și un nutriționist! Toți copiii devin ei înșiși mici bucătari și cu sortulet și bonețica pregătesc minunății în cadrul Atelierului de gătit!

4. Puterea de descoperire și explorare a copilului – activitățile noastre educaționale nu se rezumă la sala de clasa / curtea Grădiniței! Noi organizăm numeroase vizite și excursii în locații neconvenționale de învățare (Muzee, Parcuri, Fermă, Grădina Zoologică, Teatru, Opera comică pentru copii și muuuuuuulte altele )

5. “Growing. Learning. Changing the world” – împreună cu părinții ne asigurăm că toți copiii au parte de o educație de calitate, dragoste, înțelegere și protecție.

Vezi mai mult

Galerie foto

Echipa

Din prima zi de grădiniță, personalul grădiniței se preocupă să aducă zâmbet și o stare de bine pe chipul fiecărui copil. Personalul didactic, format din director educațional și cadrele didactice calificate de la grupe, este specializat pentru a lucra cu copiii preșcolari și este definit prin profesionalism, capacitate de organizare și indrumare, dragoste pentru copii, entuziasm și dorința pentru perfecționare. Mai mult, Grădiniță noastră este implicată în proiecte educaționale naționale și a fost invitată în acest an școlar găzduiască o vizită de lucru Erasmus +, pentru împărtășirea bunelor practici din grădiniță.

Următoarele citate caracterizează viziunea noastră și ne îndrumă în procesul de predare:

“Tot ceea ce n-avem de la naștere și de care avem nevoie când suntem mari, ne este dat prin educație. Această educație ne vine de la natură, de la oameni sau de la lucruri.” – Jean Jacques Rousseau

“Spune-mi și voi uita. Arată-mi și voi ține minte. Implică-mă și voi înțelege!”