fbpx

Traian Ogâgău, primarul care s-a filmat umilindu-și fiica de 14 ani, și-a pierdut mandatul

Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, și-a pierdut pentru a doua oară mandatul de edil, în urma unei condamnări penale rămasă definitivă. Prefectul județului a semnat luni ordinul de încetare a mandatului, potrivit publicației Bistrițeanul, citată de Digi 24.

Potrivit surselor citate, înainte de a părăsi postul, Ogâgău și-a numit cumnatul primar interimar, amândoi fiind membri PNL. Traian Ogâgău a devenit cunoscut opiniei publice după apariția în mediul online a unui video în care își umilea fiica de 14 ani. 

Prefectul județului Bistrița Năsăud a emis luni ordinul de constatare a încetării de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău, condamnat definitiv într-un dosar penal, statut incompatibil cu cel de primar de localitate.

Traian Ogâgău a ajuns în atenția opiniei publice după ce în mediul online a apărut o înregistrare video în care acesta își umilea fiica de 14 ani. În imaginile blurate se vede cum primarul din Sângeorz Băi și-a pedepsit fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu mai este obraznică.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, a obligat-o Traian Ogâgău pe fata lui să repete după el. 

Ogâgău s-a apărat atunci, spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

Duminică, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, consilierii au hotărât ca primar interimar să fie Cătălin Bota, consilier PNL și cumnatul lui Ogâgău, mai scrie Bistrițeanul. 

Ședința a fost transmisă pe Facebook, iar Traian Ogâgău i-a predat eșarfa de primar cumnatului său în aplauzele consilierilor și a celorlalți participanți la ședință.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.