fbpx

Târgu Secuiesc: Creșă vandalizată cu puțin timp înainte de inaugurare

O creșă din Târgu Secuiesc a fost vandalizată cu puțin timp înainte de a fi inaugurată după renovare, anunță Primăria, într-o postare pe Facebook:

Un incident șocant și nefericit a avut loc în weekend: autori necunoscuți au provocat daune masive la creșa cu numărul 3, care urma să fie inaugurată după renovare. Nu au fost luate obiecte de valoare, dar aproape totul a fost deteriorat și distrus, iar robinetele de apă au fost dărâmate, provocând scurgerea a 251 de metri cubi de apă și îmbibarea completă a pereților.
Pagubele provocate de vandalism sunt acum în curs de evaluare, primăria va trebui să strângă fonduri pentru a repara pagubele mari. Poliția investighează cazul, dar rugăm locuitorii să ne anunțe dacă cineva știe ceva despre incident, dacă a văzut sau a auzit ceva.
Partea cea mai tristă este că clădirea era gata pentru a muta înapoi în decembrie, sute de copii mici ar fi fost fericiți să se întoarcă.
Un incident șocant și nefericit a avut loc în weekend: autori necunoscuți au provocat daune masive la creșa cu numărul 3, care urma să fie inaugurată după renovare. Nu au fost luate obiecte de valoare, dar aproape totul a fost deteriorat și distrus, iar robinetele de apă au fost dărâmate, provocând scurgerea a 251 de metri cubi de apă și îmbibarea completă a pereților. Târgu Secuiesc

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.