fbpx

Studenții la Arhitectură vor proiecta renovarea stațiilor de metrou. Prioritare, cele în care au fost dezafectate chioșcurile

Metrorex anunță, pe pagina sa de Facebook, un parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism, în urma căruia studenții vor proiecta renovarea stațiilor de metrou. Potrivit anunțului, accentul va fi pus pe stațiile în care chioșcurile amplasate ilegal au fost dezafectate.

Anunțul făcut de Metrorex:
𝐏𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐚𝐭 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐌𝐞𝐭𝐫𝐨𝐫𝐞𝐱 𝐬̗𝐢 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐫𝐡𝐢𝐭𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐬̗𝐢 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧𝐢𝐬𝐦 “𝐈𝐨𝐧 𝐌𝐢𝐧𝐜𝐮” 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐭̗𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐭𝐫𝐨𝐮
Metrorex informează că, pe 21.04.2021, la sediul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” a avut loc o întâlnire între directorul general al Metrorex, domnul Ștefan Paraschiv, rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” București, domnul prof. univ. dr. arh. Marian Moiceanu și domnul președinte al Senatului, prof. dr. arh. Cristian Drughean.
Participanții la întâlnire au discutat despre elaborarea unui parteneriat între instituții pentru explorarea de idei și concepte în vederea amenajării stațiilor de metrou din București, cu accent pe acelea în care au fost dezafectate spațiile comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului.
După finalizarea acestei faze exploratorii și semnarea unui parteneriat între Metrorex și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București va fi lansat un prim proiect în cadrul Facultății Arhitectură de Interior pe această temă.
Astfel, studenții, sub coordonarea cadrelor universitare, vor contribui la eforturile de a reda stațiilor de metrou un suflu nou și un concept de amenajare adaptat transportului modern de călători.
Metrorex adresează pe această cale mulțumiri Universității „Ion Mincu” pentru disponibilitatea de a coopera în acest proiect.
Participanții la întâlnire au discutat despre elaborarea unui parteneriat între instituții pentru explorarea de idei și concepte în vederea amenajării stațiilor de metrou din București, cu accent pe acelea în care au fost dezafectate spațiile comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului. Metrorex adresează pe această cale mulțumiri Universității „Ion Mincu” pentru disponibilitatea de a coopera în acest proiect. Metrorex adresează pe această cale mulțumiri 

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.