fbpx

Pontonul pentru copii cu dizabilități, inaugurat de ministrul Raluca Turcan, se scufundă

Sursă foto: Dorelian Bellu

Pontonul pentru copii cu dizabilități, inaugurat de ministrul Muncii Raluca Turcan împreună cu alți oficiali, a fost fotografiat în timp ce se scufundă. 

Imaginea a fost postată pe Facebook de Dorelian Bellu:

”Acum mai puțin de o lună, Raluca Turcan se lăuda pe Facebook cu o tăiere de panglică la înghesuială; lansa un centru pentru copiii cu dizabilități plasat pe un ponton.

Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării.
Dimineață, primesc o poză cu pontonul la fel de scufundat ca guvernarea lui Cîțu.
Până când cineva va investiga cum s-a ajuns aici și care este implicarea Consiliului Județean Tulcea, trebuie întrebată #echipacastigatoare ce-i cu potemkinada asta care ține trei săptămâni.
Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului”, afirmă Dorelian Bellu, în postare.

Primul centru itinerant din ţară pentru copiii cu dizabilităţi  a fost inaugurat în judeţul Tulcea, în prezenţa ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, la 22 septembrie.

„Centrul itinerant este instalat pe un ponton plutitor, echipat cu aparatură medicală modernă şi va circula în Deltă şi în localităţile riverane Dunării pentru a asigura perioade de terapie frecvente şi predictibile pentru copiii cu posibilităţi reduse de transport. Alături de oferirea de servicii socio-medicale şi sprijin material unui număr de 270 de copii din judeţul Tulcea expuşi riscului separării de familie, printre obiectivele proiectului implementat de Fundaţia SERA se numără şi derularea de campanii de informare cu privire la drepturile copilului precum şi promovarea egalităţii de şanse şi nediscriminării, cu scopul de a preveni separarea copilului de familia sa şi de a întări drepturile copilului”, anunța, la vremea respectivă, Consiliul Județean.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *