fbpx

Numele primarului Florentin Pandele, pe cutiile tabletelor primite de elevii din Voluntari

Numele primarului Florentin Pandele apare pe cutiile tabletelor primite de copiii din Voluntari, conform unor fotografii publicate de jurnalistul Ovidiu Vanghele, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, potrivit acelorași imagini, numele lui Pandele și sigla Consiliului Local sunt prezente și pe ecranul de start al echipamentelor electronice care au ajuns la copii.

Legea 208/2015, referitoare la campania electorală, interzice expres astfel de acțiuni, la articolul 65.

(4) Este interzisă organizarea acțiunilor de campanie electorală în unitățile militare, precum și în spațiile din școli în perioada de desfășurare a cursurilor.

Postarea lui Ovidiu Vanghele:

Alo, militia*! Procurorii, alooooooo!!! Cat mai lasati caricaturile astea sa calce in picioare legile statului astuia?!
Iata poze primite azi de la un parinte din Voluntari. Asa arata cutia tabletei primite de copilul acestui parinte (poza 1) si asa arata “home screen”-ul tabletei (poza 2).
E ilegal sa faci campanie electorala in scoli, scrie in lege, doar ca aceste bestii calca in picioare legea la fiecare pas pe care-l fac prin viata lor.
*militia, mai putin aia de Milfov, ca am vazut-o in actiune. Sa va fie rusine, sclavilor!
NOTA: Eu personal nu am vazut cu ochii mei aceste obiecte, cutia si home screen-ul, dar, la o verificare la bunul simt, nu am a ma indoi de veridicitatea pozelor. Sper ca institutiile statului sa verifice povestea asta, la fel cum sper ca, fiind 22.30 si neavand cum sa verific suplimentar, nu imi pacalesc urmaritorii de pe facebook in cazul – putin probabil – in care sint eu insumi intoxicat cu aceste poze.
Florentin Pandele